Så väljer du rätt bräda

För att din paddling ska bli så effektiv och njutbar som möjligt finns det en del saker du behöver tänka på inför brädköpet. Det viktigaste är din kroppskonstitution, med andra ord:

  1. Din längd.
  2. Din vikt.
  3. Hur du är byggd.

Allt det här påverkar valet av bräda, som längden och bredden och vilken volym den ska ha i vattnet. Om du ska köpa en ny race- eller touringbräda eller en begagnad beror på om du vill använda den till motion eller tävling. Vi hjälper gärna till och ger råd för att du ska hitta rätt.

Introduktion elit

Personlig teknikträning

Introduktion

TeamSUP

Teknikanalys på distans

Teknikanalys med video­upptagning

Personligt träningsprogram

Vi kan lägga upp ett personligt träningsprogram för dig så du kan maxa din träning på egen hand. Oavsett om du är nybörjare eller befinner dig på avancerad eller elitnivå ser vi till att du utmanas och får utvecklas till en ännu bättre paddlare.

Kontakta oss på training@crosswater.se och berätta vad du är intresserad av. Vi återkommer med kostnadsförslag och förslag på datum och tider.

TeamSUP

Förmodligen en av de allra roligaste och mest krävande utmaningarna för teambuildning på marknaden. En ny aktivitet med obegränsade möjligheter!

Utmana er själva i en helt ny aktivitet där förmågan att samarbeta är avgörande. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra!
Här krävs optimal samverkan, ledarskap och samordning av individuella förmågor för att lyckas ta er runt banan eller komma först i mål.
Funktionsnedsättning är inget hinder!

Varje bräda kan paddlas av 4-8 personer på samma gång och vi anordnar allt från gemensamma turpaddlingar till stafetter för just er grupp.
Aktiviteten genomförs sommar som vinter så enda hindret skulle vara om isen har lagt sig.

Tidsåtgång, cirka 2 timmar.

Skicka er förfrågan till info@crosswater.se i vilken ni anger tidpunkt för när det passar er och hur många ni är.
Vi återkommer med en bekräftelse, kostnadsförslag och förslag på vart aktiviteten bäst kan genomföras. Vi kommer naturligtvis till er stad. Finns det inte förutsättningar hos er är ni mycket välkomna till oss i Varberg.