VÅRA TJÄNSTER

Vi har kurser och träningsprogram för både elit och nybörjare. Vill du maxa din prestation och utveckla tekniken kan vi även analysera och coacha dig på distans. Vi har även flera olika gruppträningsupplägg. Som grupputvecklingsaktivitet erbjuder vi Team SUP.

Teknisk ståpaddling kan vara en tuff och utmanande sport men vilken kan utövas av de flesta. Om du aldrig har provat att paddla tidigare rekommenderar vi att du börjar med vår 120 minuter långa introduktion – teknisk ståpaddling där du får testa dig fram under handledning av våra erfarna instruktörer. Här lär du dig rätt teknik och kan börja bygga upp din balansförmåga och dina muskler. Vi vill alltid ge dig rätt förutsättningar och upplevelse från början för att du ska få ut maximalt av din träning. Vi vet att med rätt inställning, utrustning och instruktion kommer du att bli en av oss!

Om du är van paddlare vill du kanske utmana dig mer och vidareutveckla din teknik. Då kan vi erbjuda dig personlig teknikträning för att ge dig bästa förutsättningar för att ta din träning till nästa nivå.