SERVICE & REPARATIONER

Vi löser alla typer av reparationer och modifieringar på brädor, paddlar, fenor och fenboxar oavsett modell och konstruktion.

Service

Har din bräda varit flitigt använd är det kanske dags för en omlackering för att få den till ursprungsskick? Eller känner du att du vill ha en stabilare bräda som håller riktningen bättre?
Det är också viktigt att din utrustning är helt funktionsduglig ur ett säkerhetsperspektiv!
Oavsett vilket behov du har så hjälper vi dig.

Kontakta oss med en beskrivning kring ditt behov.

Priser

Omlackering hel bräda – från 2 000 kr Installation av ProBox fin system (Twins) och Anterior Ventral Sup fin (AVS) – Kontakta oss för kostnadsförslag. AVS är en styrfena som monteras framför din ståposition och Twins är två fenor som monteras på sidorna om den bakre fenboxen. De gör brädan mycket stabilare och gör att den håller riktningen bättre utan att försämra styr- och svängförmågan.

Race prep

Det här är för dig som vill ha utrustning i toppskick och få ut maximalt glid från varje paddeltag. I race-prepareringen anpassar vi bräda, paddel, fena och leash för att du ska få ut det mesta på vattnet vid både träning och tävling. Ett måste om du vill tävla med de bästa förutsättningarna.

Priser

Bräda plus Paddel 1200 kr. Inkluderar slipning, speed-coating och polering. Håller hela säsongen. Speed-coating 395 kr 474 ml

Reparationer

Brädorna är relativt hållbara men ibland är olyckan framme och det kan uppstå tryck- och slagskador, till exempel om man tappar brädan vid i- eller urlastning. Ett annat vanligt problem är att fenan eller fenboxen får sig en törn. Vi fixar skadorna och gör din bräda redo igen.
Vi hjälper dig även om din iSUP har börjat att läcka och ser till att den blir tät igen.

Priser

Reparation av bräda – från 650 kr.
Reparation av paddel – från 300 kr.
Anpassning av egen paddel t.ex. paddellängd – 500 kr