Så väljer du rätt bräda

För att din paddling ska bli så effektiv och njutbar som möjligt finns det en del saker du behöver tänka på inför brädköpet. Det viktigaste är din kroppskonstitution, med andra ord:

  1. Din längd.
  2. Din vikt.
  3. Hur du är byggd.

Allt det här påverkar valet av bräda, som längden och bredden och vilken volym den ska ha i vattnet. Om du ska köpa en ny race- eller touringbräda eller en begagnad beror på om du vill använda den till motion eller tävling. Vi hjälper gärna till och ger råd för att du ska hitta rätt.

Som i alla andra idrotter utgör den utrustning du använder en viktig del för den effekt och den upplevelse som du kan få ut av din träning.

På Crosswater är vi övertygade om att du med ändamålsenlig utrustning får ut mer av din träning och att upplevelsen på vattnet blir än bättre. Årstid och väderförhållanden får en lägre påverkansgrad om du känner dig bekväm med din utrustning vilket gör att du kan hålla på året runt med det du gillar allra bäst, stående paddling!

Vi hjälper dig gärna med att välja rätt utrustning just för dig för att du ska kunna nå dina mål. Vårt erbjudande innefattar också anpassning av utrustning för att den ska passa dina förutsättningar på bästa sätt.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Att tänka på om

fenor