Upptäck mer av Sverige

Borta bra men hemma bäst säger man ju och detta är verkligen sant när det kommer till vårt avlånga land. Det är såklart underbart att upptäcka nya platser i världen och testa på nya matkulturer och aktiviteter. Men Sverige har också så mycket att erbjuda och har du en tajtare budget eller färre semesterdagar, är vi övertygade om att du kan upptäcka nya platser i Sverige som hela din familj kommer att uppskatta. Köp bilbarnstol och sedan är det bara att börja planera vart färden ska gå.

Fina badstränder

Under sommaren kan det största problemet vara vart man kan hitta svalka. Men det finns mängder av fina badstränder runt omkring hela Sverige. Både västkusten, Stockholms skärgård eller områden kring sjöarna Sommen eller Vättern har mängder av fina platser som ni kan besöka.

Men trots detta så är det framförallt två stycken fina badstränder som oftast hamnar högst upp på samtliga topplistor och detta är Böda Sand som du hittar på Öland och Tylösand som ligger i Halmstad. Här kan du räkna med en hel del trängsel under högsommaren, men dessa platser är lika fina att besöka även på våren och hösten.

Vackra vinterlandskap

Under vintern är det många svenskar som drar till varmare breddgrader, kanske i hopp om att hitta fler aktiviteter att utföra. Men Sverige är så vackert på vintern och gillar du att vara utomhus kan du njuta av aktiviteter som längdskidåkning, långfärdsskridskor och mängder av fina vintermarknader ger dig flera anledningar att stanna hemma.