Få det fint hemma

Hur ditt hem bevaras och hur du trivs med inredning, atmosfär och storleken kommer faktiskt att ha avgörande betydelse på flera plan. För din mentala hälsa så är det viktigt att hemmet fyller sin funktion och att du och din familj inte går på varandra. Det är såklart mysigt att umgås, men lika viktigt är det också att du har möjligheten att få lite egentid hemma och kanske ta ett trevligt bad eller läsa en bra bok i tystnad.

För dig som arbetar hemifrån

Om du dessutom arbetar mycket hemifrån, så är det lite extra viktigt att hemmet är välplanerat, att du har köpt genomtänkta möbler från Banquet och att du har möjlighet att arbeta på ett bra sätt utan avbrott. Det perfekta hemmet ser väldigt olika ut från person till person, vilket gör det viktigt för dig att fundera på vad just du behöver. Så här kan du få det fint hemma!

Planera rummen

För att du ska kunna använda rummets yta på ett maximalt sätt, så kan det krävas lite planering. Vilken funktion har ett särskilt rum, vad används det till och vilka möbler kommer då att bli lite extra trevliga att ställa in? Ett vardagsrum kan till exempel fylla olika funktioner, beroende på vad du gillar att göra under din lediga tid. Älskar du att kolla på film, träna eller pyssla?

Med lite färg, kreativitet och rätt verktyg är det mycket som du kan göra på egen hand. Vilket dessutom bidrar till att göra hemmafixet mer prisvänligt.