Sveriges vackraste badstränder

Om det är någonting som Sveriges invånare kan skatta sig lyckliga med, så är det den varierade naturen som gör att du kan utforska och upptäcka nya vyer vart du än befinner dig i landet. Oavsett om du älskar en fridfull dag i naturen eller någonting som är mer socialt och fullt med folk så kommer du att kunna hitta en trevlig aktivitet som passar dig.

Här kan du även hitta massor av trevliga badstränder att åka till när vädret tillåter. I denna artikel listar vi våra två favoriter, som du absolut inte får missa!

Tylösand – Halmstad

Detta är inte en vanligt förekommande strand i många kända svenska låtar för ingenting. Här kan man snacka om en vit strand så långt ögat når, fantastiskt vatten och ett perfekt resmål för hela familjen. Unna dig en härlig drink i någon närliggande restaurang och njut av det fina vädret och vattnet.

Om du letar efter en riktigt fin upplevelse och ännu inte har besökt Halmstad, så kan du här slå två flugor i en smäll. I Halmstad har du flera olika aktiviteter och kan bo riktigt fint och äta gott.

Sudersand – Gotland

Om du har bokat in en resa till Gotland, så är det framförallt en strand som du absolut inte får missa under ditt besök och detta är Sudersand. Denna strand är enormt populär under högsäsongen, så om du inte gillar att trängas med folk så kanske du bör leta dig vidare. Men om du vill ha en riktigt trevlig dag och vit sand så kommer Sudersand att vara ett måste på din att-göra-lista!