Ha en picknick med vännerna

Vad kan passa bättre i sommarvärmen än att samla sina vänner och åka ut på en picknick? Det är den ultimata aktiviteten om man vill göra lite mer än att bara bjuda på middag, men inte heller åka så långt eller göra någon stor grej av det hela. Det är dessutom väldigt mysigt att åka på picknick, så det kommer absolut vara ett tillfälle ni alla kommer minnas.

Mysigast är det om man tar en härlig cykeltur till något spontant ställe man kanske aldrig varit på tidigare. Letandet efter den där perfekta picknickplatsen är som en kul utmaning och det kommer kännas som en vinst när man väl hittar det där smultronstället. Packa med några filtar att sitta på och en korg med mat och annat gott. Bäst är det om man har filtar med vattentät undersida, ifall det skulle vara lite blött i gräset där ni sitter. Ta gärna med en liten bärbar högtalare för att förhöja stämningen ytterligare. Då kan ni under picknicken sitta och lyssna på somrig musik eller varför inte en mysig podd?

Om man lyckas få med sig några oömma vinglas och en flaska vin så kan man även avnjuta ett glas i solen. Om man vill ha nya bilder till t.ex. sin instagram eller någon annan social medie så är en picknick ett bra tillfälle för just bilder. Oavsett om man vill lägga ut bilderna eller inte så kan det vara väldigt kul att ha kvar minnen från er trevliga picknick att se tillbaka på ett halvår senare när det är kallt och ruskigt ute!